28. 05. 2012 • První díl poutavého rozhovoru o výživě s Petrem Weinlichem.
12. 03. 2012 • Závěrečné pokračování sportovní výživy aneb jak to vidí studie.
07. 03. 2012 • Závěrečné pokračování enzymů. Podívejme se na enzymy z praktického hlediska.
02. 03. 2012 • První díl série článků o enzymech. Poznejte další hlavní stavební kameny lidského života!
13. 02. 2012 • Některé výzkumy ukázaly, že správně načasovaný příjem sacharidů, bílkovin a tuků v určitých fázích tréninku může ovlivnit proces adaptace na prováděnou zátěž.
27. 01. 2012 • Poslední díl věnovaný našim "těžkotonážníkům". Pojďme odkrýt další položky na seznamu živin!
23. 01. 2012 • Druhé pokračování očekávané série o endomorfech. Nahlédněte do článku!
11. 01. 2012 • Lámete si stále hlavu s tím, proč tak snadno tloustnete, a nevíte si rady s výživou? Nahlédněte do prvního dílu článku o endomorfech!
28. 11. 2011 • Závěrečný díl výživy v objemovém období. Pojďme si představit to nejdůležitější, co byste měli mít na paměti v této kulturistické fázi.
04. 11. 2011 • Bude pro Vás užitečná, nebo ne? Projděte si recenzi knihy o sportovní výživě a posuďte sami, jestli se vyplatí si ji přečíst.
21. 09. 2011 • Opravdu se v "objemovce" nemá jíst ovoce a zelenina? A jak je to v tomto období s pitným režimem? Na tyto a další otázky najdete odpověď v prvním díle našeho seriálu.
16. 08. 2011 • Druhý díl přináší praktickou část, ve které se dozvíte, na co které tuky a oleje používat, co jsou to fytosteroly a jiné užitečné informace.
29. 06. 2011 • Při správném příjmu jsou zdravé, při nesprávném příjmu velmi škodlivé. O čem se bavíme? Samozřejmě o tucích - pojďme se na ně podívat blíže.
31. 05. 2011 • Pokračování série článků o výživě, tentokrát na téma bílkoviny. Posuňte své vědomosti opět o kousíček dále!
19. 05. 2011 • Druhé pokračování nového seriálu o výživě. Pojďme se podívat na vlákninu, glykemický index a doporučená množství sacharidů.
06. 05. 2011 • Ztrácíte se v odborných názvech ve výživě? Přečtěte si první díl nové série článků o sacharidech a vytvořte si kvalitní základy.
17. 03. 2011 • Druhé pokračování věnované gainerům. Dnes se zaměříme na konkrétní výběr výrobků a rozebereme veškeré faktory kolem způsobu užívání.
09. 03. 2011 • Vláknina je rozpustná, nebo nerozpustná a inulin je složkou té první. Jaký má vliv na náš organismus a proč je dobré na něj v jídelníčku nezapomínat?
23. 02. 2011 • Příjem sacharidů se nesmí u sportovců podceňovat, hlavně po náročném tréninku. Pojďme si představit gainery.
24. 11. 2010 • Brambory jsou součástí jídelníčku většiny z nás, pojďme si tedy blíže představit jejich přednosti.